• Besplatna Dostava kn 460
  • Ekspresna Dostava od 24/48h
  • +40.000 Dostupnih Proizvoda
  • Snižene cijene za više od 10.000 proizvoda
  • Sigurno Plaćanje i Potvrđene Recenzije
Filtar

Kružne zidne naljepnice

60 naljepnice za zid

kolekcija krugova koja na ekskluzivan, originalan način ukrašavaju zidove vašeg doma i pribora te daju karakter vašoj sobi, stvarajući okruženje koje će zadiviti sve vaše goste. visokokvalitetni proizvod koji će se savršeno uklopiti u vašu kuću.


odaberite novi ukras, ostavite iza sebe klasične dosadne i monotone zidove, počnite stvarati prostor za mjerenje u kojem vam je ugodno i u njemu možete provesti onoliko sati koliko želite.


koje ću naljepnice od polka doticala pronaći?



postoji veliki broj proizvoda s ovim oblikom, možete ih smjestiti u dječju sobu, dnevnu sobu ili kuhinju, postoje sve vrste dizajna. Pogodni su i za automobile ili izloge, budući da su otporni izvana, a drugo mjesto na kojem ih možete postaviti su namještaj, kućanski aparati ili bilo koji drugi pribor, dok su glatki tako da imaju optimalno prianjanje.


vinik od polka dot- a izrađen je od listova s velikim brojem krugova. Plahte je lako rezati tako da kasnije na zidu ili dodatnom priboru možete stvoriti željenu kompoziciju i dobiti željeno okruženje. Postoje jednobojne polka točkice, druge s mnogo boja, rasponi toplih boja ili gradijenti iste boje. S ovim proizvodom će se otvoriti široka ponuda mogućnosti.


točkice i krugovi omogućit će vam da stvorite prekrasan sastav po pristupačnoj cijeni, bez potrebe za velikim reformama. Kvalitetan proizvod, jednostavan za nanošenje, tako da unutra nema mjehurića. Završna obrada proizvoda je mat. Također je vrlo lako očistiti vlažnom krpom, otporni su na vremenske uvjete pa ih možete staviti vani.


ne možete pronaći vinil naljepnicu od polka dot koja vam je potrebna? Nema problema, u tenstickesu imamo tim za grafički dizajn koji neprestano proširuje vaš katalog i istovremeno može stvoriti dizajn koji vam je potreban, samo nas morate kontaktirati na info@tenstickers. Co. Uk, komentirajte koji proizvod želite , s kojim mjerenjima, bojama i jedinicama. naljepnice kruga izrađene su u cijelosti po mjeri, isključivo za svakog klijenta tako da imaju jedinstveni proizvod, prema njihovim zahtjevima.

Filtar

Krug Očisti filtre
1 - 24 od 60 naljepnice za zid

Cjelokupna ocjena

Ocjene

PRILAGOĐENI DIZAJNI

Personalizirajte svoju zidnu naljepnicu, tepih ili bilo koji drugi proizvod iz našeg kataloga sa slikom ili tekstom koji želite koristeći neke od ekskluzivnih usluga koje vam nudimo.

Ne možete pronaći svoju naljepnicu?
Ne možete pronaći naljepnicu koju želite? Napišite dvije ili tri riječi koje opisuju što tražite (na primjer: mačka, mjesec, ulična svjetlost). Napišite svoju adresu e-pošte i kontaktirat ćemo vas kako bismo vam ponudili pomoć i druge mogućnosti.